Z pohledu recenzí dopadlo WWE 2K22 vcelku dobře. Další krok hodlají autoři ze studia Visual Concepts udělat letos v březnu, kdy společnost 2K uvede na trh WWE 2K23 ve verzích pro PlayStation 4 a 5, Xbox One a Series X/S a PC.

Na obalech všech edic WWE 2K23 bude John Cena. Vývojáři takto připomenou jeho 20. výročí jako WWE Superstar. Cena je 16násobný mistr světa, hollywoodská ikona, rekordní filantrop a výkonný producent soundtracku WWE 2K23.

WWE 2K23 se pochlubí několika vylepšeními. Tisková zpráva láká na nové pojetí režimu 2K Showcase, který se vrací jako interaktivní sportovní dokument zaměřený na 20letou kariéru Johna Ceny. Umožní vám pohlédnout si nejikoničtější zápasy Ceny s jeho komentářem. Dále oficiální režim WarGames s interaktivními zápasy tři proti třem a čtyři pro čtyřem, a to buď v singleplayeru, nebo multiplayeru. Slibováno je rozšíření dalších módů, včetně MyGM, MyFACTION, MyRISE, Universe a Creation Suite.

V MyGM se můžeš ujmout vedení týdenní show a soupeřit s konkurenčními generálními manažery o nadvládu nad značkou. Nově si budete moci vybrat více GM a součástí jsou další možnosti show, více sezón, rozšířené karty zápasů a více typů zápasů pro 4 hráče.

Kromě toho se fanoušci mohou těšit také na obsáhlý seznam WWE Superstars a Legends, včetně Roman Reigns, „American Nightmare“ Cody Rhodes, Ronda Rousey, Brock Lesnar, „Stone Cold“ Steve Austin a mnoho dalších.

„Neuvěřitelně realistická grafika, animace, úhly kamery a osvětlení, plus dostupné ovládací prvky a nový volitelný mechanismus připínání se přidají k vysoce pohlcujícímu zážitku,“ tvrdí tisková zpráva.

WWE 2K23 vyjde 17. 3. 2023 v edicích standard a cross-gen. Deluxe Edition a Icon Edition budou celosvětově dostupné od 14. 3. 2023. Deluxe edice obsahuje ještě bonusový balíček Bad Bunny a Season Pass zajišťující dalších pět DLC. Edice Icon obsahuje k tomu všemu navíc Ruthless Aggression Pack, jenž oslavuje Cenu tím, že obohatí hru o jeho prototypy postavy, Leviathana Batistu, vývojové verze nováčků Brocka Lesnara a Randyho Ortona, šampionát John Cena Legacy Championship a arénu WrestleMania 22.