Vydavatelství Koei Tecmo s vývojářským studiem Team Ninja oznámilo kompletní edici Wo Long: Fallen Dynasty. Hra bude v jednom balení se všemi dodatečnými balíčky dostupná od 7. 2. letošního roku ve verzích pro PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a PC přes Steam a Microsoft Store.

Kromě hry obsáhne Complete Edition rozšíření Battle of Zhongyuan, Conquerer of Jiangdong a Upheaval in Jingxiang. Plus bonusové položky Qinglong Armor Set, Zhuque Armor Set, Baihu Armor Set a Shiji. Poslední zmíněná věc odhaluje umístění vlajek na mini-mapě.

Wo Long: Fallen Dynasty je akční fantasy RPG zasazené do světa inspirovaného starověkou Čínou. Tady musíte bojovat proti hordám nepřátel a obrovským bossům. My jsme v recenzi napsali: „Wo Long: Fallen Dynasty je znatelnou evolucí Nioh. Soubojový systém je pořád rychlý a zaměřen na odklánění útoků. Až na pár technických chyb tak jde o výborné akční hardcore RPG, které doporučuji vyzkoušet nejen fanouškům tohoto žánru. Hra je doopravdy dobře navržena, hlavně její systém morálky.“