Postavte se nesčetným démonům, slavným vojevůdcům a spiknutí kolem elixíru, který slibuje nesmrtelnost. Tak to je poselství téměř tříminutového traileru, jenž láká na příběh nadcházející akce Wo Long: Fallen Dynasty.

Japonské vývojářské studio Team Ninja ve spolupráci s Koei Tecmo připravilo příběh zasazený do temné fantasy verze Tří království. Těšit se můžete na nadpřirozené prvky smíchané s čínským šermem od tvůrců Bloodborne a Nioh.

V dnešním traileru uvidíte ale také akci. Pojďme si zrekapitulovat, co Wo Long: Fallen Dynasty nabídne:

Chaos ve Třech královstvích: Originální příběh, který spojuje prvky fantazie s dynastií Han, živě vypráví příběh jediného vojáka milice a jeho namáhavém boji o přežití v období Tří království zamořených démony!

Probuďte sílu: Poražením mocných nepřátel a posílením morálky se probudí vnitřní síla. Překonejte nepřízeň osudu pomocí jedinečných nových strategií, včetně bojových stylů založených na „Pěti fázích“.

Život s mečem: Hráči útočí na nepřítele různými výpady z čínských bojových umění, které jsou známé nelítostnými údery a ladnými přechody z útoku do obrany. Zuřivě útočte v intenzivních krvavých bitvách, abyste zmařili postup nepřítele.

Wo Long: Fallen Dynasty vyjde 3. 3. 2023 na PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 a PlayStation 4. Ve stejný den bude dostupná pro předplatitele Game Passu.