Na PC, Xboxu Series X/S, Xboxu One, PlayStationu 5, PlayStationu 4 a PC si mohou zájemci stáhnout demoverzi Wo Long: Fallen Dynasty. Ukázka z nadcházejícího akčního RPG od autorů série Nioh bude dostupná do 27. 3. 2023.

Demo obsahuje první dvě fáze hry nazvané Chapter 1: Village of Calamity a Chapter 2: Two Chivalrous Heroes. Nechybí ani online multiplayer. Uložená data z dema bude možné přenést do plné hry, až v březnu vyjde. Všichni, co demem projdou, tak jako poděkování obdrží zdarma DLC nazvané Crouching Dragon Helmet.

Wo Long: Fallen Dynasty vyjde 3. 3. letošního roku. Hra bude dostupná také v rámci předplatného Xbox a PC Game Pass. V tuzemských obchodech bude k dostání Steelbook edice pro konzole.

Wo Long: Fallen Dynasty je nové temné akční fantasy RPG ze světa Tří království od Team NINJA. 184 n. l, Čína za pozdní dynastie Chan. Zemí zmítá chaos a zkáza. Císařská dynastie, která prosperovala po řadu let, je nyní na pokraji kolapsu. Hra přinese dramatický příběh o bezejmenném vojákovi domobrany, který bojuje o přežití v temné fantasy verzi pozdní dynastie Chan, kdy démoni sužují Tři království. Hráči musí bojovat proti smrtonosným stvůrám a nepřátelským vojákům pomocí mečů na základě čínského bojového umění a navzdory šancím se pokusit v sobě probudit skutečnou moc.