Příznivci rychlé kontaktní akce se mohou těšit na příští rok, protože známý Team Ninja ve spolupráci s Koei Tecmo uvede na trh akční RPG nazvané Wo Long: Fallen Dynasty. Je čas na další soulovku!

Ve hře se vžijete do bezejmenného vojáka, jenž v temné fantasy verzi obrodí čínských Tří říší bojuje proti démonům a nepřátelským vojákům. Užít si máte šermířské souboje založené na čínských bojových umění a síly, která se skrývá v nitru hlavního hrdiny.

První gameplay trailer přibližuje grafické zpracování, množství nestvůr, kterým budete muset čelit, a nespočet bojových technik, které můžete využít v praxi, abyste se vyhnuli úderům nepřátel a přešli do protiútoku.

Jak ukazuje trailer a obrázky v galerii, tak boj bude rychlý a nepřátelé smrtící. Naštěstí proti stvořením připomínají draky, krvelačným tygrům, obřím bojovníkům a dalším protivníkům budete využívat nejen sečné zbraně a kopy, ale také tajemné síly. S nimi dokážete vyvolat blesky i draka.

Projekt vede Fumihiko Yasuda, který stejnou pozici zastával také u Nioh, zatímco producentem je Masaaki Yamagiwa, kterého můžete znát díky Toyo Jungle a Bloodborne.

Wo Long: Fallen Dynasty vyjde začátkem roku 2023 na PC (Steam), Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 a PlayStation 4. Ve stejný den bude hra dostupná v předplatném Game Pass pro PC a konzole Xbox.