Společnosti Koei Tecmo a Team Ninja ve spolupráci s IGN přinášejí deset minut z hraní nadcházejícího akčního RPG titulu Wo Long: Fallen Dynasty.

Video ukazuje poměrně dost z rychlé a krvavé akce proti podivnému zvěřinci nepřátel, design úrovní a průzkum. Máme také potvrzeno, že souboje se točí nejen kolem rychlých komb, ale kladou důraz také na předvídání nepřátelských útoků, abyste se jim dokázali vyhnout, případně je blokovat. Lehce se to řekne, hůře se to udělá, zejména když proti vám stojí aligátoří boss, agresivní vodní nymfa či rozzuřená opice.

Vypadá to, že příznivci intenzivních roguelike akcí ve stylu Nioh, Sekiro: Shadows Die Twice nebo Elden Ring dostanou další vydařený titul, u kterého není nouze o umírání.

Wo Long: Fallen Dynasty je temné fantasy akční RPG od Masakiho Jamagiwy, producenta hry Bloodborne, a Fumihika Jasudy, producenta hry Nioh. Titul sleduje dramatický akční příběh vojáka milice, který bojuje o přežití v temné fantasy verzi Tří království. Těšit se můžete na nadpřirozené prvky smíchané s čínským šermem. Poražením mocných nepřátel a posílením morálky se u hlavního hrdiny probudí vnitřní síla. Budete muset překonat nepřízeň osudu pomocí jedinečných nových strategií, včetně bojových stylů založených na „Pěti fázích“.

Útočit na nepřítele budete různými výpady z čínských bojových umění, které jsou známé nelítostnými údery a ladnými přechody z útoku do obrany. Zuřivě útočte v intenzivních krvavých bitvách, abyste zmařili postup nepřítele.

Wo Long: Fallen Dynasty vyjde 3. 3. 2023 na PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 a PlayStation 4. Ve stejný den bude hra dostupná pro předplatitele Game Passu.