Se sportovními hrami je to vždy na pováženou. Vychází jako na běžícím páse, jenže těch opravdu kvalitních je jako šafránu. Změnit se to pokusí Winter Games 2023. Ve zkratce se jedná o takové neoficiální zimní olympijské hry.

Autoři z německého studia Independent Arts Software nás lákají na deset sportovních disciplín. Konkrétně biatlon, sjezd, Super-G, skeleton, rychlobruslení, boby, skoky na lyžích, skicross, snowboardcross a curling. Všechny zmiňované disciplíny si budeme moci užít jak samostatně, tak i v lokálním multiplayeru, a to až ve čtyřech hráčích.

Těšit se můžeme pochopitelně na několik různých herních režimů a turnajů nebo si vytvořit své vlastní. A jestliže pro vás bude hra moc jednoduchá, bude prý na výběr i několik druhů obtížnosti.

Už podle traileru (nahoře) a obrázků ze hry je však jasné, že nepůjde o žádný přelomový titul. Koneckonců za Winter Games 2023 stojí poměrně malé studio. Zimní sporty jsou však mezi hráči vcelku oblíbené, a tak si své fanoušky rozhodně najde. Pokud se mezi ně řadíte i vy, tak zasoutěžit si budete moci už 13. 10. na PC, PlayStationu, Xboxu a Switchi.