Nejnovější titul z dílen francouzského studia Ubisoft dorazí už za pár dní. V tuhle chvíli toho o hře samotné víme vcelku dost. Máme podrobnosti o příběhu, hratelnosti, plánech do budoucna, a dokonce i o multiplayerové části hry. A dnes se z Reddit AMA od producenta Lathieeshe Thillainathana dozvídáme další informace.

Jak už tomu bývá u her obsahujících multiplayer, přišla otázka týkající se cross-play funkce. Pan Thillainathan nijak nemlžil a rovnou prozradil, že Watch Dogs: Legion bude mít cross-play. Sice na něj budeme muset chvíli počkat, ale dojde na něj v průběhu prvního roku od vydání.

V jednom ze starších článků jsme si říkali o možnosti převést si svůj singleplayer postup z konzolí staré generace na konzole té nové. Něčeho podobného se dočkáme i v online části hry. Zde si totiž budete moci svůj postup načíst na jakékoliv platformě.

Jak to poběží na nové generaci konzolí? Je dnes už celkem často kladená otázka, takže není vůbec překvapivé, že i na ni došlo v průběhu AMA. Takže na obou konzolích poběží hra na 30 snímků za sekundu v rozlišení 4K, a to vše se zapnutou funkcí Ray Tracing. Možnost pro 60fps podle všeho na PS5 a Xboxu Series X/S vůbec nebude.

Singleplayerovou část Watch Dogs: Legion půjde odehrát zcela bez připojení k internetu. Ochudíte se sice o nějaké online funkce, ale ty jsou pro odehrání kampaně nepotřebné, takže vám jejich absence nebude vůbec vadit.

Watch Dogs: Legion vychází 29. 10. letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One. V dalším měsíci se dostane na PS5 a Xbox Series X/S. Majitelé PS4 verze získají bezplatné vylepšení pro PS5, stejně tak majitelé Xbox One verze pro Xbox Series X/S.