Pokud jste ještě nehráli Watch Dogs Legion, tak vás Ubisoft zve k vyzkoušení této hackerské akce. Do Londýna po brexitu se můžete podívat od 25. do 29. 3. letošního roku v rámci zkušební verze na všech platformách - PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One.

V rámci bezplatného víkendu se vám otevře celý herní svět i multiplayer. Jen příběhová část bude omezena, abyste náhodou děj přes víkend nedohráli. Kampaň končí misí Skye Larsen. Ta se nachází zhruba uprostřed dobrodružství.

Francouzská vydavatelská společnost také představila nový obsah, který Watch Dogs Legion postupně rozšíří. Hráči se mohou těšit na bezplatné i placené doplňky. Už v dubnu/apríli dorazí nové kooperační mise, další aktivity, více možností pro úpravu postav a dva nové typy obyvatel (DJ a záchranář), které můžete rekrutovat do svého hackerského týmu. Tento obsah bude zdarma, stejně tak další expanze s novými taktickými úkoly pro multiplayer. Tu Ubisoft vydá koncem května/máje.

Přečtěte si také: Watch Dogs Legion Online po konzolích spuštěno na PC

Season Pass vám v dubnu/apríli zajistí novou hlavní hrdinku jménem Mina Sidhu a novou příběhovou misi. V červnu/júni tu máme placené příběhové rozšíření Bloodline a dva nové hrdiny z předešlých dílů: Aiden Pearce a Wrench.

Nejzajímavější bude srpen/august. To se o pozornost přihlásí propojení s Assassin's Creed. Půjde o bezplatný world event a placenou Darcy s několika dalšími misemi. Darcy je členka Bratrstva.

Na Watch Dogs Legion je v současné době 50% sleva na všech platformách. Hra bohužel neobsahuje českou lokalizaci.