Po menších videích zaměřených na zbraně, planety a nepřátele přichází o něco delší trailer, který představuje arzenál a ukazuje opravdu brutální a krvavý boj. V akční střílečce Warhammer 40,000: Space Marine 2 se stanete legendárním vesmírným mariňákem Titusem a postavíte na houževnatým tyranidským rojům. K dispozici budete mít všestranný arzenál zahrnující řetězový meč, těžký Bolter s velkou kadencí, granátomet i plazmovou pušku.

Vývojáři ze studia Saber Interactive, kde vznikla kooperativní akce World War Z, vás nechají hrát po svém. Můžete zbraně libovolně kombinovat a užívat si kontaktní boj tváří v tvář nepříteli i o něco bezpečnější boj z dálky. Ve všech případech nezapomeňte hledat a otevírat bedny s municí, aby vám nedošla.

Space Marine 2 nabídne příběhovou kampaň o délce přibližně 12 hodin, kterou můžete proběhnout sami, stejně tak v doprovodu až dalších dvou hráčů. Zážitek doplňuje PvE akce (hráči proti umělé inteligenci) na šesti jedinečných mapách a PvP boje (hráči proti sobě) v režimech Annihilation (Team Deathmatch), Seize Ground (Domination) a Capture and Control (King of the Hill). Vývojáři hodlají hru obohacovat o nové mapy pro PvP a mise pro Operations (PvE). Vše bude zdarma.

Warhammer 40K: Space Marine 2 vyjde 9. 9. letošního roku pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S s českými titulky. Dražší edice (Gold a Ulta) odemknou hru o čtyři dny dříve.