Activision zatápí pod kotlem. Zítra do Call of Duty: Modern Warfare 3 a Warzone dorazí aktualizace v polovině druhé sezony. Přinese nový obsah pro multiplayer, zombies, Warzone a nové crossovery v čele s Warhammerem 40,000.

Multiplayer čeká remasterovaná mapa Das Haus, v playlistu Decay’s Realm se objeví nové varianty map Terminal a Skidrow hratelné v Team Deathmatch, Domination, Kill Confirmed a Hardpoint. Vše obohatí nové režimu pro více hráčů nazvané Bounty a Juggermosh. První je ve stylu Team Deathmatch. Jen s tím rozdílem, že hráči získávají extra body za eliminování nejlepšího hráče soupeřova týmu.

Druhý nový mód je novou variantou Kill Confirmed a Domination, využívá spolupráci s Warhammerem 40,000 a umožní hráčům bojovat jako jeden z vesmírných mariňáků. Celý zápas bude z pohledu třetí osoby, abyste si vše náležitě užili.

Zombies obohatí nová příběhová mise a nový Dark Aether Rift. Kromě toho se do hry dostanou i nové skiny inspirované filmy Godzilla x Kong: Nové impérium a Duna: Část druhá.