Společnosti Saber Interactive a Focus Entertainment se snaží krátce před vydáním Warhammer 40,000: Space Marine 2 naklonit na svou stranu nerozhodne hráče. Dodržují dřívější slib a přinášejí podrobnosti o dodatečném obsahu. Vše bude zdarma.

Hráči nadcházející third-person střílečky se po dohrání příběhové kampaně mohou těšit na postupné rozšiřování hry. Už v září v rámci první sezóny dojde na soukromé lobby pro PvE, sparring arénu a podporu pro širokoúhlé monitory (UltraWide).

Další sezóny budou ve znamení nového herního obsahu. V druhé sezóně, která bude spuštěna později v letošním roce, dojde na nové PvE mise, novou obtížnost, nového nepřátele a na novou zbraň (pistole Neo-Volkite).

Třetí sezóna v roce 2025 přinese další nové PvE mise, nový PvP mód, nové PvP arény, nového nepřátele, PvE prestige ranky nebo Battle Barge. To čtvrtá sezóna obsáhne režim hordy, nového protivníka i novou zbraň.

Bezplatné obohacování hry doprovodí Season Pass a řada placených kosmetických balíčků pro zkrášlení vašeho hrdiny i zbraní.

Warhammer 40K: Space Marine 2 vyjde 9. 9. letošního roku pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S s českými titulky. Dražší edice (Gold a Ulta) odemknou hru o čtyři dny dříve.