Pokud se vám stýská po survival hororu Daymare: 1998, který byl typický svou inspirací hororů z 90 let, příšer, hlavolamů a hromadou nemrtvých, tak si jistě brousíte zuby na nadcházející titul Daymare: 1994 Sandcastle. Ten sice nemá přesně stanované datum vydání, byť bychom se titulu měli dočkat ještě tento rok, za to ale vývojáři z Leonardo Interactive a Invader Studios oznámili nové demo a jako bonus připravili herní trailer, který najdete výše.

Děj samotné hry se bude odehrávat ještě před událostmi Daymare: 1998 a sledovat bude příběh agentky Dalily Reyesové, bývalá vládní špionka, která slouží organizaci H.A.D.E.S. (Hexacore Advanced Division for Extraction and Search) a prozkoumává zlověstné labyrinty nejpokročilejšího experimentálního výzkumného centra ve Spojených státech amerických.

Demo jako takové vám umožní objevit začátek této děsivé cesty a odhalí zvláštní spojitosti, které vznikají mezi oběma zmíněnými tituly. Zároveň bude umožněna menší explorace prostředí, která vás zavede na známé a úchvatné lokace hry Daymare.

Samotného dema se dočkáme už 21. 2., které bude zdarma dostupné pro všechny na platformě Steam až do 28. 2. Plná verze dorazí i na konzole PlayStation 5, PS4, Xbox Series X/S a Xbox One.