Third-person střílečka Warhammer 40.000: Space Marine 2 nedávno udělala dobrý dojem v šestiminutovém videu zaměřeném na kompletní představení hry. Teď ale budou někteří z vás zklamáni. Vývojáři zrušili plánovanou veřejnou betu, aby se soustředili na dokončení hry se třemi režimy: kampaň, Operations (PvE) a Eternal War (PvP).

Do vydání Space Marine 2 zbývají necelé tři měsíce. Beta měla proběhnout ještě před vydáním hry. Příprava testu by však odváděla pozornost týmu. Ve studiu Saber Interactive se nyní soustředí na optimalizaci, leštění a opravu zbývajících problémů a chyb.

„Víme, že je to pro některé z vás zklamání. Jako poděkování zájemcům o účast obdrží hráči, kteří se zaregistrovali prostřednictvím online registrace do 28. června 2024, půlnoci pařížského času, limitovaný skin pro Bolt Pistol,“ uvádí Saber Interactive v příspěvku na Steamu a děkuje hráčům za pochopení a pokračující podporu.

Někteří hráči se obávají, zda vývojáři nemají problémy a tímto způsobem nechtějí skrýt horší kvalitu hry. Pravdu se dozvíme blíže k termínu vydání. Jednou z indicií bude stanovení embarga na publikování recenzí.

Přesto jednu dobrou zprávu dnes máme. Tvůrci potvrdili dedikované servery. Už jen zbývá jediné, a to připomenout, že Warhammer 40,000: Space Marine 2 vyjde 9. 9. letošního roku na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Ve hře budou české titulky.