Kdo by to byl řekl, že No Man's Sky přežije tak dlouho. Po vydání v létě 2016 se z ambiciózního projektu s nespočtem generovaných vesmírných světů stala rozbitá a dosti nezajímavá hra. Napjaté situaci nepomohli vývojáři ze studia Hello Games, kteří s naštvanou komunitou téměř nemluvili. Uběhlo několik let, vyšel nespočet aktualizací a z No Man’s Sky je úplně jiná hra. Hra, kterou si hráči i po letech nadále užívají.

Pokud mezi ně patříte, tak se můžete těšit na další obsah. Tvůrci prozradili, že na letošní rok mají ambiciózní plány a připomněli poslední updaty. Během posledních pěti měsíců se jim podařilo vydat čtyři velké aktualizace, včetně nedávného updatu Exo Mech a líhnoucích se lodí. Tím ale letošek rozhodně nekončí, spíše začíná.

„Kromě těchto aktualizací připravujeme další ambiciózní dodatky a pro rok 2020 toho máme naplánováno mnohem více,“ prohlásili zástupci studia na oficiálním blogu s tím, že u nich převládá nadšení. Na podrobnosti si ale musíme počkat. Jak jsme se ale nedávno přesvědčili, do No Man’s Sky může přijít opravdu cokoliv.

No Man’s Sky je dostupné ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.