Aktualizace: Tak už je to oficiální. Studio Hello Games potvrdilo novou aktualizaci pro No Man’s Sky. Update verze 2.4 je již dostupný v PC, PS4 a Xbox One verzích hry. Jak jsme avizovali již ráno, do hry přidává obrovské mechy. Ti se jmenují Minotauři a můžete s nimi bez větších obav prozkoumávat planety a sbírat různé zdroje. S Minotaurem se nemusíte bát prozkoumávat ani extrémně nebezpečná prostředí, chrání totiž svého pilota. A navíc mají jetpack.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Fanoušci No Man's Sky nemusejí čekat na dnešní jedenáctou hodinu večerní, aby se v pořadu Inside Xbox dozvěděli o novinkách, které na ně čekají. Na oficiálním YouTube kanálu Xboxu se předčasně objevil trailer, který novou expanzi odhaluje. Video bylo poté odstraněno, ale lze ho nalézt na Twitteru (příspěvek úplně dole).

Do No Man's Sky zavítají obří mechové. Tito „Exo Mechové“ jsou podle všeho vybaveni těžebními paprsky pro snadnější a rychlejší sběr zdrojů. Lasery se budou hodit i v případě, že vás napadne nepřátelská fauna nebo Sentinelové. Počítat můžete i s tím, že v mechu bude snadnější průzkum planety, na kterou zavítáte.

Na další informace si musíme počkat.

No Man's Sky se od svého vydání značně rozšířilo a zejména vylepšilo. Už dlouho to není ta nudná, špatná hra, která v létě roku 2016 vyšla na PlayStation 4 a PC. Nyní je No Man's Sky dostupné i na konzoli Xbox One.