Francouzská společnost Ubisoft v noci potvrdila, že do 31. 3. 2021 vydá celkem pět AAA her. Tři z nich vyjdou koncem letošního roku a zbývající dvě v prvních měsících nadcházejícího roku. Víme, že mezi touhle pěticí jsou tituly Watch Dogs: Legion, Rainbow Six Quarantine a Gods & Monsters. Zbývající dva jsou údajně nové díly Assassin's Creed a Far Cry. Informovali jsme zde.

Současně Ubisoft potvrdil, že pirátská námořní akce Skull & Bones nevyjde do 31. 3. 2021. Fanoušci se poté začali ptát, co se s hrou navazující na námořní bitvy v Assassin's Creed IV: Black Flag děje. Vždyť oznámena byla už na E3 v roce 2017 a původně měla vyjít na konci roku 2018, poté někdy během roku 2019 a naposledy po březnu/marci 2020. Nyní tedy ještě později.

S odpovědí na otázku přišel respektovaný a dobře informovaný novinář Jason Schreier z Kotaku. Jednomu hráči na Twitteru odpověděl, že vývoj Skull & Bones byl několikrát restartován a na konci roku 2018 tým opustil kreativní ředitel. A dodal, že si na hru ještě nějaký čas počkáme.

Vypadá to, že vývojáři ze studia Ubisoft Singapore mají problémy a Ubisoft nechce riskovat vydání další nedodělané hry. Místo toho jim dává potřebný čas, aby hráčům přinesli skvělé námořní bitvy v otevřeném světě, které nabídnou příběhovou kampaň i taktické multiplayerové souboje.

V dalším fiskálním roce, který Ubisoftu začíná od 1. 4. 2021, bychom se tedy měli dočkat nejen Skull & Bones, ale také Beyond Good & Evil 2. Podle spekulací by se o pozornost mohl přihlásit i nový Splinter Cell. Tak uvidíme.