Společnosti Sega a Ryu Ga Gotoku Studio uvedly na trh dosud největší dobrodružství série Yakuza, respektive Like a Dragon. Masivní RPG je dostupné pro PC a poslední dvě generace konzolí PlayStation a Xbox.

Vydání oslavuje tříminutový trailer. Ten by měl ukázat vše, co na vás v Like a Dragon: Infinite Wealth čeká. Titul má průměrné hodnocení v recenzí 89 %. Ve hře se vydáte na nezapomenutelné dobrodružství napříč Japonskem a Havají. Mezi hlavní herní prvky patří:

Dva hrdinové, které svedl dohromady osud, nebo možná něco zlověstnějšího. Ichiban Kasuga, nezastavitelný smolař, kterému není cizí vylézt ze dna, a Kazuma Kiryu, zlomený muž, který čelí svým posledním dnům.

Zažijte jedinečný boj s dynamickými, rychlými RPG bitvami, kde se bojiště stává vaší zbraní a kde je vše dovoleno. Přizpůsobte dovednosti své party pomocí obskurních povolání a úprav, abyste strategicky pokořili nepřátele pomocí nadstandardních pohybů.

Prozkoumejte vše, co Havaj a Japonsko nabízí, v dobrodružství tak velkém, že se rozprostírá přes celý Pacifik. Nezapomenutelné okamžiky čekají na každém kroku cesty s jedinečnou směsicí úkolů a aktivit, které si můžete užít ve volném čase.