Společnost Electronic Arts svým investorům prozradila, že v současném fiskálním roce plánuje vydat dvě hry, které ještě nemají termín. První tajemný titul je založen na vlastní značce, zatímco druhý vzniká ve spolupráci s externím partnerem.

Současný fiskální rok EA trvá do 31. 3. 2025. Když se podíváme na to, co v americké společnosti chystají, tak hrou založenou na vlastní značce může být Dragon Age: Dreadwolf. Na nové akční RPG od BioWare to vidí také novinář Jeff Grubb z webu GiantBomb. Ostatně, na konci loňského roku tvůrci slíbili plnohodnotné odhalení během tohoto léta. Takže vydání koncem roku není nereálné.

Co se partnerské hry týče, pravděpodobně tím EA myslí vývoj hry v externím týmu v rámci EA Originals. Takto vyšly tituly Immortals of Aveum, Wild Hearts, Tales of Kenzera: ZAU nebo It Takes Two. Jako partnera může EA označit také Marvel, s nímž kutí Black Panther a Iron Man. Ovšem na tyhle projekty je ještě brzy. Každopádně, hra spatří světlo světa v prvním čtvrtletí kalendářního roku 2025.

Připomeňme, že žánr akční RPG má v EA nově na starost Connie Booth. Ta byla téměř 30 let v PlayStation Studios a je považována za strůjce úspěchů exkluzivit Sony. Generální manažerka povede studia BioWare (Dragon Age a Mass Effect), Cliffhanger Games (Black Panther) nebo EA Motive (remake Dead Space, nyní ve vývoji Iron Man).