Dnes na PC, PlayStation 4, PlayStation 5 a Apple Arcade vychází zajímavé dobrodružství The Pathless od tvůrců ABZÛ. Společnost Annapurna Interactive připomíná vydání vzrušujícím launch trailerem.

The Pathless sleduje bájné dobrodružství lučištníka a orla v širém hvozdu. Vydáte se na průzkum světa, odcestujete na tajuplný ostrov a zlomíte temné prokletí, které svírá celý svět. Společně se svým orlím společníkem odhalíte historii ostrova a ve velkolepých bitvách budete bojovat za obnovu světa.

„Staňte se lovcem a mistrovským lučištníkem, který na tajuplném ostrově zlomí temné prokletí svírající celý svět. Vybudujte si se svým orlím společníkem pevné pouto a plachtěte ve větru. Vrhněte se do ladných akrobatických triků a díky jedinečnému systému lukostřelby sázejte i ve vysokých rychlostech dokonale přesné trefy,“ lákají tvůrci.

„Proklestěte si cestu nádherným otevřeným světem plným tajemství. Putujte mlhou zahalenými lesy, rozkvetlými loukami i zasněženými tundrami. Rozluštěte rébusy v prastarých ruinách, odhalte temnou historii ostrova a vytáhněte na světlo dávno zapomenutá tajemství.“

„V lesích číhají obří zkažené duše. Využijte všech svých dovedností a dostaňte se jim na stopu; buďte ale opatrní, ať se sami nestanete kořistí. Vrhněte se do velkolepých bitev proti prokletým bytostem a vraťte celému kraji ztracené světlo. Pouto mezi vámi a vaším orlem i osud celého světa visí na vlásku.“

Na PS5 si u The Pathless můžete zvolit 4K/30FPS nebo 60FPS v režimu nižšího rozlišení. Výchozím režimem je 60 snímků za sekundu. Počítá se také s využitím haptické odezvy a adaptivních spouští.

Přečtěte si také: S PS5 verzí PlayStation Store se vrací seznam přání