Dnes se nám tady sešli tři launch trailery. První nás láká na správu zábavního parku. Park Beyond (PC, PS5 a Xbox Series X/S) má dle vydavatele nabídnout něco pro všechny typy hráčů.

Společnost Bandai Namco zmiňuje možnost proměnit atrakce a obchody dle svého, což se bude líbit vizionářům, zatímco manažery potěší škála ovládacích panelů, kde budou sledovat každý parametr a každou vynaloženou korunu, aby se ujistili, že jejich park funguje perfektně a návštěvníci odcházejí spokojeni. Pokud máte naopak kreativní srdce a velké nápady, tak se najdete v modulárních stavbách s rozsáhlou knihovnou věcí, abyste vytvořili úžasné scenérie a bláznivé horské dráhy.

Pokud se nebojíte, pusťte si upoutávku na Layers of Fear (PC, PS5 a Xbox Series X/S), kompletní příběh dvoudílné psychologické hororové série s přepracovaným příběhem, detailní grafikou a vztahující atmosférou.

Fanoušci předchozích her jsou lákáni na dodatečnou kapitolou The Final Note s obohacením dějových nitek, jež vrhají nové světlo na celý příběh. Nováčci se mají zase ponořit do příběhu lidí, které jejich sny, ambice a touhy dohnaly až na dno šílenství.

Na závěr je tady kooperativní first-person střílečka Crime Boss: Rockay City od brněnského studia Ingame, která láká na hollywoodské herce (Michael Madsen, Michael Rooker, Kim Basinger, Danny Glover, Damion Poitier, Danny Trejo, Chuck Norris a Vanilla Ice) a velké loupeže.

Hra po PC zamířila na PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Pokud uvažujete o koupi, tak se raději nejprve podívejte na naši recenzi. Fyzická edice pro současnou generaci konzolí bude v prodeji od 5. 9. 2023.