Lovcem divoké zvěře v simulaci Way of the Hunter se můžete stát už 16. 8. letošního roku na PC, PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S. Chybět nebude česká lokalizace ve formě titulků.

Za předobjednávku získáte Hunter’s Pack obsahující maskovací nátěr pro vaše SUV, vyřezávanou sošku, kterou si můžete vystavit ve svém loveckém domku, a elegantně vyrytou brokovnici.

Elite Edition pak slibuje základnu hru společně se Season Passem. Ten vám v budoucnu zpřístupní dva nové regiony, každý o rozloze 64 kilometrů čtverečních s novou zvěří, zbraněmi a skiny na zbraně.

Hru připravují bývalý tvůrci DayZ v bratislavském studiu Nine Rocks Games pod záštitou vydavatelské společnosti THQ Nordic. Jde také o autory Soldier of Fortune 3, Conan nebo Chaser.

Ve hře Way of the Hunter se vžijete do zkušeného lovce, jenž právě převzal dědečkovu loveckou chatu a má možnost pokračovat v rodinné tradici prodeje kvalitní zvěřiny. Vývojáři lákají na poutavý příběh o bojích rodinného loveckého podniku a o rivalitě a přátelství, které jej obklopují.

Těšit se můžete na dvě rozsáhlá lovecká území s otevřeným světem – jedno ve Spojených státech a druhé v Evropě – každé o rozloze 140 km². Pyšnit se budou vlastním simulovaným ekosystémem divoké zvěře. Lovit budete desítky detailních zvířat s realistickými modely chování.

Do lovu se budete moci pustit sami, případně v kooperativním multiplayeru. Více jsme o hře napsali zde.