V The Crew Motorfest odstartovala třetí sezóna ve znamení nového playlistu Hollywood Action. V epické rekonstrukci filmového trháku se ujmete hlavní role připravovaného filmu Hi-Ride a budete se podílet na vytvoření nejlepší akční produkce všech dob.

Za volantem některých z nejkóničtějších vozů, které byly k vidění na stříbrném plátně, budete muset zvládnout 9 adrenalinových hlavních disciplín. Lákadlem je odemknutí nejikoničtějšího špionážního vozu, kultovního Aston Martin DB5 z roku 1963.

Co vás tedy čeká? V Dirty Driving vyzkoušíte své řidičské schopnosti, když musíte zničit co nejvíce objektů a vytvořit co nejefektivnější scény. Ve hře Video Lane se naopak musíte udržet v objektivu režiséra při zdolávání náročných tras.

Mezitím se Main Stage ujmou známé automobilové osobnosti, tvůrci obsahu a profesionální řidiči. Oslavy odstartují v dubnu/aprílu a jejich součástí bude Main Stage Legacy s výběrem přepracovaných událostí a výzev. Hráči si budou moci zopakovat nejlepší události z předchozích Main Stages a odemknout si odměny, které jim mohly uniknout. Nové Main Stage Legacy bude vždy každý druhý týden v měsíci, počínaje 20. březnem/marcem. To se vrátí aktivity ze září/septembru, října/októbru a listopadu/novembru.

Součástí aktualizace je ještě 47 vozidel. Některá jsou úplně nová, jiná se vracejí z druhého The Crew. Novinkou jsou například Porsche 911 Director's Cut Ed. (Street Tier 1), Aston Martin DB5 (Street Tier 1) nebo unikátní Ivory Tower Aezus (hyperauto).

Majitelé Year 1 Passu ještě ve své sbírce objeví 8 zbrusu nových aut: Mini Cooper S 1968 (Street Tier 1) a Aston martin DBS 2022 (Street Tier 2) 13. 3., Honda Integra 1998 (Street Tier 1) a Jeep Gladiator 2021 (Rally raid) 3. 4., Forsberg Racing Nissan Z 2023 (Drift) a Forsberg Racing Nissan Altimaniac 2021 (Drift) 1. 5., Lotus Emira 2023 (Street Tier 2) a WMotors Lykan HyperSport (Hypercar) 5. 6.

Dnes začíná volný víkend. Startuje v 19:00 našeho času a každý si budete moci do pondělí zahrát The Crew Motorfest na PC, PlayStationu a Xboxu.