Blizzard pokračuje v podpoře Diabla 4. Do akčního RPG se rychle blíží třetí sezóna, která byla blíže představena. Pod názvem Season of the Construct bude spuštěna příští týden, 23. 1., a přivede do Sanctuary prastaré síly.

Abyste je zastavili, musíte se spojit se svým novým společníkem Seneschalem a připravit se na nebezpečí, které na vás číhá pod pouštěmi Kehjistanu, kde najdete město Gatehall v rámci nového úkolu.

„Hluboko pod vířícími písky se shromažďují živelné síly pro zlomyslné rozmary démona Malphase. Pouze když sestoupíš hluboko pod povrch, budeš schopen tuto prokletou hrozbu vyrvat z kořenů,“ tvrdí Blizzard.

Lákáni jsme také na nový typ dungeonu. Ten vývojáři nazývají Vaults a popisují je jako speciální dungeony, kde narazíte na nový typ mechanických monster The Constructs a na elementární Hazardy. Když jsme u toho, tak mechanický je také váš nový společník.

Rotující dungeony v rámci The Gauntlet dorazí nějakou dobu po spuštění sezóny. Hráči budou mít vždy týden na to, aby daným dungeonem prošli a umístili se na žebříčku. PC hráče může ještě potěšit podpora W-A-S-D pro pohyb.

Při čekání na další informace se podívejte na první trailer: