Bezplatná hra World of Tanks sází na celebrity. Loni společnost Wargaming digitalizovala Chucka Norrise a nechala ho celý prosinec rozdávat hráčům dárky. Letos přichází bývalý guvernér Kalifornie a nestárnoucí akční hvězda Arnold Schwarzenegger, aby si zahrál ve vánoční reklamě.

„Na fórech a sociálních sítích se už roky hemží tankisté, kteří volají po Arniem, aby přišel do World of Tanks. A je to tady, sny komunity se stávají skutečností,“ uvádí Wargaming v tiskové zprávě.

Trailer vypráví příběh malého Johnnyho a jeho dopisu, který byl téměř 30 let nedoručen. Přestože od odeslání uplynuly tři desetiletí, Arnold zprávu obdrží a přesně ví, co musí udělat: navštívit malého Johnnyho. Co se stane, když dorazí? Podívejte se na trailer.

„Spolupráce s týmem Wargaming na této speciální akci byla skvělá zkušenost a vím, že je to něco, co hráče nadchne,“ říká Arnold. „Mám dlouhou historii s tanky, protože sám vlastním M-47 Patton, který jsem řídil v rakouské armádě, když mi bylo 18, takže znám vzrušení z velení těmto ocelovým bestiím. Po letech, kdy se mě moji přátelé na Redditu ptali na World of Tanks, jsem rád, že konečně můžeme fanouškům poskytnout partnerství, které chtějí. Holiday Ops se blíží, tak odložte sváteční cukroví a připravte se, že půjdete se mnou, pokud letos chcete rozdávat slavnostní náladu.“

Holiday Ops je oblíbený herní event fanoušků World of Tanks, který se odehrává v období vánočních svátků a na Nový rok, kdy hráči mají za úkol ozdobit speciální herní vesnici rozsáhlou sbírkou dekorací a dalších předmětů různých stylů. Jak tankisté přidávají ozdobičky do této vesnice, slavnostní atmosféra se zvyšuje a za každou novou úroveň, které dosáhnou, jsou odměněni skvělými herními dobrotami.

Na přesné detaily o letošní akci si ale musíme ještě počkat. Víme ale, že se chystá adventní kalendář s prodejem nového tanku každý den.