Už to bude rok a pět měsíců, co bylo studio Hardsuit Labs odvoláno z vývoje očekávané hry Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. Výkonný ředitel společnosti Paradox Interactive teď uklidňuje fanoušky a vzkazuje, že vývoj projektu probíhá a je v dobrých rukou.

I přesto se ale nedozvíme nic nového na akci PDXCON 2022, která proběhne ve Stockholmu od 2. do 3. 9. Zatím není připraven tým, ani hra.

To je vše, co Fredrik Wester řekl. Je zvláštní, že stále nevíme, kdo na Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 pracuje. Má jít ale o velmi renomované a talentované vývojáře. Tak snad je skutečně vše v dobrých rukou, které se o vše postarají.

Připomeňme, že Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 mělo vyjít v prvním čtvrtletí roku 2020. Pak byla hra několikrát odložena a postupem času studio Hardsuit Labs opustila řada klíčových vývojářů, například scenárista Chris Avellone (ten byl de facto propuštěn), kreativní ředitel Ka'ai Cluney nebo narativní designérka Cara Ellison.

Pokud si chcete zahrát nějakou upírkou akci, tak koncem dubna vyšla bezplatná battle royale hra Vampire: The Masquerade Bloodhunt, která se odehrává v Praze, dostupná je pro PC a PlayStation 5.