Ještě dříve, než společnost Sony stihla oznámit další stěžejní hry pro předplatitele služby PlayStation Plus, bylo hlavní zářijové lákadlo prozrazeno v rámci nového úniku. Podle článku renomovaného leakera vystupujícího pod jménem billbil-kun rozšíří všechny tři balíčky, počínaje nejlevnějším Essentials, loni vydaná bláznivá akce Saints Row. Obsahuje české titulky.

Příchod právě tohoto titulu do předplatného PS Plus dává naprostý smysl. Zaprvé, titul nedávno oslavil rok od svého vydání, a navíc mu čerstvě skončila exkluzivita v obchodě Epic Games Store. Tvůrci navíc v tomto měsíci uvedli třetí a zároveň poslední DLC s názvem A Song of Ice and Dust, jak jsme vás samostatně informovali zde.

Titul bývá častokrát spojován se sérií Grand Theft Auto, a to zejména kvůli systému misí a jeho kombinace s otevřeným světem. Zavede vás do města Santo Ileso, kde se pokusíte od nuly vybudovat reputaci vlastního zločineckého gangu.

Saints Row si budete moct spolu s dalšími dvěma tituly, které prozatím zůstávají neodhaleny, vyzvednout od 5. 9. do 3. 10. 2023. Co víc bude pro předplatitele PS Plus v následujícím měsíci dostupné, hodlá Sony odhalit už ve středu odpoledne, čili poslední den tohoto měsíce, prostřednictvím svých sociálních sítí a blogu PlayStation.

Pokud jste náhodou zapomněli využít srpnové výhody, máte až do 4. 9. čas aktivovat si hry tituly Dreams (PS4 verze), akční izometrickou adventuru Death's Door (PS4/PS5 verze) a golfový simulátor PGA Tour 2K23 (PS4/PS5 verze).