Leonardo, Raphael, Donatello a Michelangelo se vracejí na herní obrazovky v novém akčním dobrodružství. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed naváže na loňský animovaný film Želvy Ninja: Mutantí Chaos a postaví známé hrdiny nové výzvě. Užít si ji bude možné v singleplayerovém a kooperativním režimu.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed je příběhová 3D platformová hra, ve které vás čeká spousta bojů v New Yorku. Každá želva má jedinečný bojový styl a odemykatelný strom dovedností. Své dovednosti ukážete i proti zcela novým originálním mutantům a jejich mutací zvyšující obtížnost. Spolehnout se můžete také na pomoc April O'Neilové a moudrého Třísky.

Pokud se vám líbil styl loňského filmu, tak vás zaujme i Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed. Podívejte se na první záběry z hraní.

Hra vyjde 18. října/októbra tohoto roku na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One a Nintendo Switch. Pro zájemce bude v prodeji Deluxe Edition. Ve speciální krabičce najdete čtyři odznaky připomínající přezky opasků všech čtyř želv, čtyři klíčenky připomínající zbraně každé ze čtyř želv a artbook v měkkých deskách.