Grand Theft Auto 6 ještě nebylo ani detailně představeno a už se objevují spekulace o vývoji Red Dead Redemption 3. Pokud se informace ukážou jako pravdivé, tak je nutné si uvědomit jednu věc. Na pokračování westernové akce můžeme čekat pět, šest i sedm let.

Nadcházející roky budou v Rockstar Games patřit novému dílu GTA. To má být dle náznaků vydavatelské společnosti Take-Two uvedeno na trh v období od 1. 4. 2024 do 31. 3. 2025. S ohledem na to není překvapivé, že se projekt nachází v závěrečné fázi vývoje a mnozí zaměstnanci Rockstaru se mohou nyní věnovat druhému projektu. Stejně tak není překvapivý třetí díl Red Dead Redemption, protože dvojka se skvěle prodává a hráči ji mají rádi.

Abych něco takového předpověděl, nemusím mít důvěryhodné zdroje. Údajně je má MyTimeToShineHello. Známé jméno u fanoušků filmů a seriálů. Shine dříve předčasně vyzradil (nebo vyzradila?) pokračování mnoha filmových/seriálových produkcí a k tomu i detaily o mnoha projektech. Mimo jiné je hodně aktivní na Redditu. Nyní se dle všeho chce blýsknout ve videoherním světě. Informoval(a) také o vývoji Hogwarts Legacy 2.

Někteří se na Redditu snaží se spekulacemi zamést a poukazují na to, že v případě Red Dead Redemption 3 a Hogwarts Legacy 2 nepíše Shine nic nového a jen se snaží přiživit na jiných. U Hogwarts Legacy 2 jsou to volné pracovní pozice ve studiu a tady páteční článek od GAMINGbible. Ten si všiml slov Strausse Zelnicka na předloňské konferenci Virtual Global Interactive Entertainment. Generální ředitel Take-Two tam řekl, že jejich hlavní značky, včetně Red Dead Redemption a Grand Theft Auto, jsou jako James Bond. Pokračovat mají do doby, dokud se budou prodávat.