Sean Murray už dříve lákal na novou aktualizaci, ve které se v No Man’s Sky ponoříme do života vyhnanců, a světe div se, doopravdy je tu. Titul přichází s updatem 3.85, příhodně pojmenovaném Outlaws, který představí nový příběh společně se systémem vyhnanců a novou vesmírnou stanicí, která je přístupná hráčům pro prozkoumávání.

Příběh a stanice nejsou jediné novinky ve hře, těch je doopravdy hodně, ale mezi ty, které si zaslouží vypíchnout, je skvostná loď Solar Starship s možností ji pilotovat. Mezi dalšími aktivitami najdeme odměňovací mise, pašování předmětů, padělání pasů a mnoho dalšího.

Vylepšení se dočkaly vesmírné souboje, v nichž můžete ke svému boku povolat spojence, ti mohou být následně vylepšeni. Planetary Frigates, Nexus mise a vesmírní piráti. Na to vše se můžete těšit.

A pokud je vám toho málo, ve hře najdete nové kápě a kapuce se správnou fyzikou oblečení, kterými můžete vybavit vaši postavu.

Nový update by měl být již k dispozici. Pokud vás zajímá, co vše do hry přibylo a jakých oprav dočkala, najdete celý seznam zde.