V Insomniac Games se nenudí. Při dokončování Marvel’s Spider-Man 2 a vývoji Marvel's Wolverine pracují ještě na třetím projektu. Tento titul byl dříve naznačován v pracovních inzerátech a nyní ho zmínila Erin Eberhardt.

Eberhardt dříve pracovala v Blizzardu a rok už je v Insomniac Games na pozici projektové ředitelky. Při semináři na Full Sail University dvakrát řekla, že hra ještě není oznámena, proto o ní nemůže mluvit. Uvedla však podstatnou informaci. Je to AAA, takže nějaký menší vedlejší projekt můžeme vyškrtnout.

Inzeráty z dubna tohoto roku naznačovaly vývoj nějakého multiplayerového projektu. První inzeráty se o multiplayeru zmiňovaly už v létě 2021. Vzhledem k ambicím Sony v live service segmentu by to dávalo smysl. Navíc v Insomniac Games mají s hrou více hráčů zkušenosti. Také vás napadá návrat Resistance? Pochopitelně může jít i o úplně novou značku.

Studio Insomniac Games bylo založeno v roce 1994 Teddem Pricem jako Xtreme Software. Za sebou má série Spyro the Dragon, Ratchet & Clank a Resistance, stejně tak Sunset Overdrive, Marvel's Spider-Man a Marvel's Spider-Man: Miles Morales. Studio zaměstnává 522 lidí.

Marvel’s Spider-Man 2 vyjde 20. 10. 2023 exkluzivně na PlayStation 5 s českými titulky. Marvel's Wolverine je dle spekulací cílen na podzim 2024 také pro PS5.