V Rockstar Games nedávno připravili novou aktualizaci pro GTA Online. Multiplayerovou část nadále populární gangsterské akce rozšířil update Bottom Dollar Bounties. Až nyní ale bylo zjištěno, že jeho součástí je dle všeho předmět z traileru GTA 6.

Uživatel Redditu s přezdívkou DogWifDreads si tohoto předmětu všiml. Jde o stříbrný náhrdelník, který má v prvním (a dosud jediném) traileru Grand Theft Auto VI na krku žena v bikinách. Můžeme to zřejmě považovat za easter egg.

Tento objev přiměl další hráče, aby v GTA Online začali pátrat po dalších věcech, které by mohly pocházet z GTA 6. Někteří jsou přesvědčeni, že Rockstar využije více věcí, které vytvořil do GTA 6, a přidá je do multiplayeru pětky. Některé už možná přidal, například spousta aut vypadá mnohem „naleštěněji“. Další si všímají podobností s tetováním v GTA Online a tím v traileru GTA 6.

Tohle vše jen ukazuje, jak je Grand Theft Auto populární. Hlad po druhém traileru a nových informací je velký. GTA 6 je v plánu na podzim 2025 pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Mezitím si hráči GTA Online mohou stěžovat na aplikaci Vinewood Club, jež je určena jen pro předplatitele GTA+ (pouze pro PS5 a Xbox Series X/S). Přitom o tuto funkci byl velký zájem a hráči po ní dlouho volali. Aplikace v telefonu hráče umožňuje snadné vyžádání vozidla, získat všechny výdělky z vašich byznysů nebo doplnit munici.