Nepoužité úrovně a komentáře vývojářů v remasteru nejsou jedinou možností, jak se fanoušci o The Last of Us Part 2 mohou dozvědět více informací. Studio Naughty Dog oznámilo dokument Grounded 2, který toho prozradí mnohem více.

Dokument bude dostupný zdarma na YouTube a prostřednictvím aktualizace se dostane také do The Last of Us Part 2 Remastered. Hra na PlayStation 5 vychází již v pátek 19. 1. 2024.

Na další informace o dokumentu si musíme počkat. První díl ze zákulisí tvorby The Last of Us byl zveřejněn v roce 2015 a zaměřil se na urputný vývoj a jedinečnou filozofii prvního dílu. Očekávat můžeme komentáře vývojářů a záběry z vývoje. Grounded 2 se totiž začal natáčet v roce 2016, ale v roce 2020 byly přípravy přerušeny, protože vypukla pandemie koronaviru. Teď se k němu v Naughty Dog vrátili.

Mezitím studio potvrdilo, že všechny trofeje, které jste získali v The Last of Us Part 2 pro PS4, se přenesou do remasteru. Plus No Return má 13 nových trofejí. Ty ale pro platinovou trofej nejsou vyžadovány.

Na první díl dokumentu se můžete podívat níže, zatímco nahoře najdete upoutávku na druhý díl.