Fanoušci akčních hardcore RPG, jako je například úspěšný Elden Ring od FromSoftware, se na začátku nadcházejícího roku nebudou nudit. Bude mít totiž premiéru Wo Long: Fallen Dynasty, nové dílo od japonského studia Team Ninja, které tento žánr obohatilo o dva velmi úspěšné díly série Nioh.

Wo Long: Fallen Dynasty vyjde 3. 3. 2023 na počítače přes Steam a poslední dvě generace konzolí PlayStation a Xbox. Navíc bude titul od stejného dne dostupný v Xbox a PC Game Passu.

Zájemci si budou moci vybrat ze tří edic: standardní, digitální deluxe a steelbook. Druhá jmenovaná kromě samotné hry zahrne také Season Pass, digitální artbook a digitální mini soundtrack. V krabicové steelbook edici najdete kovovou krabici a dva dodatečné balíčky: Crown of Zhurong a Crown of Gonggong.

Ve Wo Long: Fallen Dynasty se vžijete do bezejmenného vojáka, jenž v temné fantasy verzi obrodí čínských Tří říší bojuje proti démonům a nepřátelským vojákům. Užít si máte šermířské souboje založené na čínských bojových umění a síly, která se skrývá v nitru hlavního hrdiny.