V databázi PlayStationu bylo objeveno datum vydání očekávané akční adventury God of War Ragnarök. Podle všeho má být severský příběh boha válka Krata a jeho syna uzavřen 30. 9. nadcházejícího roku. Oficiálně víme, že se hra na pultech obchodů a v PS Store objeví v průběhu roku 2022.

Na datum vydání v databázi PlayStationu upozornil twitterový účet Playstation Game Size. Snímek obrazovky nebo něco podobné jako důkaz však chybí. V příspěvku je také zdůrazněno, že toto datum může být v databázi jako provizorní.

Přečtěte si také: God of War: Ragnarök s překvapivým, ale nevyhnutelným koncem

Pokud by šlo o provizorní datum, může signalizovat, že Sony s God of War Ragnarök cílí na třetí čtvrtletí roku 2022. U Sony není neobvyklé, že své největší tituly vydává v klidnějším období a souboje na konci roku nechává svým partnerům.

„Santa Monica Studio přichází s pokračováním úspěšné hry God of War (2018). Kratos a Atreus se musí vydat do každého z devíti světů, aby hledali odpovědi a připravili se na předpovězenou bitvu, která ukončí svět. Kratos a Atreus se společně vydávají hluboko do devíti světů hledat odpovědi, zatímco se ásgardské síly připravují na válku. Během cesty budou prozkoumávat úžasné mytické krajiny, verbovat spojence z různých světů a čelit strašlivým nepřátelům v podobě severských bohů a monster. Hrozba Ragnaröku se stále víc přibližuje a Kratos a Atreus se rozhodují mezi bezpečím své rodiny a bezpečím světů...“ dočteme se v popisku hry.

God of War Ragnarök je ve vývoji pro PlayStation 5 a PlayStation 4. Ve hře budou české titulky.