Není to takový průšvih jako v případě zdrojových kódů z Grand Theft Auto 5 a Grand Theft Auto 6, přesto vývojáře z Blizzardu jistě zamrzí, že od malé skupiny unikly záběry z hraní vývojové verze Diabla 4. Navíc testu se měli zúčastnit pouze přátele a rodina tvůrců hry.

Dohromady jde o více než 40 minut gameplay záběrů, které ukazují rozpracovanou verzi očekávaného pokračování hack and slash akce s RPG prvky. Při sledování musíme mít na paměti, že jde o nehotovou verzi hry. Ta může do vydání ještě projít vylepšením, ať už po grafické stránce, tak hratelnosti a ladění různých systémů.

Zajímavá je jedna věc. Na gameplay záběrech je vidět jméno hráče, takže Blizzard jednoduše zjistí, kdo porušil NDA. Každopádně, videa ukazují průzkum temných úrovní, boj s démony, menu, statistiky i vylepšování postavy.

Připomeňme dřívější únik z alfa verze, jenž ukázal tvorbu hrdiny. V budoucnu můžeme očekávat další testy, do nichž se dostane větší množství hráčů. Samotná hra dorazí v roce 2023 na PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 a PlayStation 4.

Videa se původně objevila na Files.fm.