Ubisoft má dlouhodobě problém s udržením tajemství. Nově na internet uniklo datum vydání Skull and Bones. Pirátská akce, která měla dlouhý a nesnadný vývoj, má vyjít 8. 11. letošního roku.

Informace pocházejí z databáze Xbox Store, kde twitterový účet Aggiornamenti Lumia také zjistil bonusy za předobjednávku, zřejmě různých edic. V databázi se uvádějí Bloody Bones Legacy mise, The Ashen Corsair mise, Smuggler Pass Token, digitální soundtrack a artbook a Premium Bonus Pack.

Jak už víme, začnete s malou dhow (obchodní lodí) a postupně budete stoupat a získávat nové úrovně Infamy, abyste mohli vyrábět větší a silnější lodě s unikátními herními styly. Infamy získáte různými způsoby, včetně přijímání kontraktů, což jsou dohody, které uzavíráte s NPC ve světě, přičemž některé z nich lze sdílet a dokončit ve skupině až tří hráčů.

Infamy získáte také plněním aktivit, jako je průzkum, plenění a hledání pokladů, a účastí na velkých světových událostí. Vše se odehraje v Indickém oceánu. Ratingové agentury uvádějí pouze verze pro PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S a Google Stadia.