Raději ani nebudu počítat, kolikrát bylo Skull and Bones odloženo. Teď to ale vypadá, že by nástupce Assassin's Creed IV Black Flag přece jen mohl na začátku nadcházejícího roku vyjít. Tohle okno nyní zopakoval bývalý výkonný ředitel studia Ubisoft Singapore, jenž se přesouvá do vedoucí pozice studia Ubisoftu v Torontu.

Darryl Long v rozhovoru pro Yahoo Gaming SEA potvrdil záměr vydat Skull and Bones během prvních tří měsíců roku 2024 ve verzích pro PC, Xbox Series X/S a PlayStation 5. Je dost možné, že přesný měsíc a den se dozvíme 8. 12. na The Game Awards 2023.

Přesun Longa do Toronta nemá s vývojem Skull and Bones nic společného. Před svým odchodem ujistil fanoušky, že pirátská akce je v závěrečné fázi vývoje. Jako výkonný ředitel Ubisoft Singapore působil tři roky. Nahrazuje ho Jean-Francois Vallee. Ten bude od roku 2024 dohlížet na studia Ubisoftu v Indii, na Filipínách, v Singapuru a ve Vietnamu.

Skull and Bones je dosud největším projektem singapurského studia, které do té doby bylo podpůrným studiem a pomáhalo s jednotlivými díly Assassin's Creed. Vývoj Skull and Bones finančně podpořila singapurská vláda, což má být současně důvod, proč problematická hra nebyla zrušena. Údajně stála více než 120 milionů dolarů a je velmi nepravděpodobné, že se tyhle peníze vrátí.