Po vyřazení The Crew z obchodů a vypnutí serverů se rozjela velká iniciativa, která měla po celém světě upozornit na nespravedlivé jednání. Komunity požadovaly, aby Ubisoft do hry přidal offline režim. K tomu nedošlo a ani nedojde. Společnost totiž hru začala hráčům odebírat z knihoven. Navzdory tomu petice pomohly přesvědčit Ubisoft alespoň u novějších dílů The Crew. Do nich vývojáři přidají možnost hrát offline.

V současné době nevíme žádné podrobnosti ani datum, kdy bude možné hrát The Crew 2 a The Crew: Motorfest bez připojení k internetu. Ubisoft pouze na sociálních sítích informoval, že vyslyšel obavy hráčů a zavázal se v budoucnu přinést offline režim do těchto dvou titulů.

V souvislosti s tímto krokem je vhodné upozornit za současnou slevu. The Crew 2 je možné koupit za hubičku. Na všech platformách se cena standardní edice pohybuje kolem jednoho eura, ať už je to Ubisoft Connect, Steam, PlayStation Store nebo Xbox Store.

Kromě toho se hráči The Crew: Motorfest mohou těšit na pátou sezónu. Ta 6. 11. zahájí druhý rok podpory. Do hry dorazí velký ostrov Maui a playlist Made in Japan Vol. 2 s novými závody a pokračováním příběhu. Součástí samozřejmě budou také nová vozidla k odemknutí a další sezónní obsah. Těšit se můžete i na vylepšení, mimo jiné začnou zrcátka ukazovat odrazy tak, jak mají.

K bezplatné části se přidá placený Yeas Pass 2. Ten přidá 13 nových vozidel a nový prémiový PvP závodní mód The Chase Squad. V něm budou hráči v noci závodit napříč ostrovem. Ano, na jedné straně budou závodníci a na druhé policisté, což může být lákadlo pro příznivce Need for Speed.