Ubisoftu se nadále nedaří dodržet své plány. Raději už nebudu ani počítat kolikátý odklad postihl velmi problematickou pirátskou akci Skull and Bones. Zdržení hlásí francouzská společnost ještě u jedné velké hry. Ta byla dříve plánována do konce března 2024.

Vydavatel nespecifikoval, o jaký titul jde. Pravděpodobně je to akční open-world adventura Star Wars Outlaws od studia Massive Entertainment. Tvůrci The Division na letošní prosinec chystají Avatar: Frontiers of Pandora.

Redakce serveru Kotaku se dříve od důvěryhodných zdrojů dozvěděla, že Ubisoft by rád Star Wars Outlaws vydal do 31. 3. 2024. Tento plán byl už v té době označen za příliš ambiciózní a byla velká pravděpodobně, že sklouzne do dalšího fiskálního roku. To znamená vydání do 31. 3. 2025. Oficiálně Ubisoft u Star Wars Outlaws vždy uváděl pouze rok 2024.

Co se Skull and Bones od Ubisoft Singapore týče, tak má být na trh uveden v období od ledna do března 2024. Do 31. 3. 2024 mají být spuštěny také tři free-to-play projekty: Rainbow Six Mobile, The Division Resurgence a XDefiant. Také se chystá Assassin’s Creed Nexus VR, Just Dance 2024 Edition a Prince of Persia The Lost Crown.

Generální ředitel Yves Guillemot při prezentaci výsledku mluvil o nadprůměrných výsledcích v druhém čtvrtletí a pozitivní dynamice značek, což má budit důvěru pro zbytek fiskálního roku. Vydání Assassin's Creed Mirage a The Crew Motorfest označil na úspěšné a oba tituly měly přispět k výsledkům nad očekávání.

Assassin’s Creed Mirage měl solidní start, počet hráčů v prvním týdnu odpovídal úspěchu, kterého v prvním týdnu dosáhly díly Assassin’s Creed Origins a Assassin’s Creed Odyssey. The Crew Motorfest mělo mít velké přijetí ze strany hráčů s rekordním počtem prodaných kusů, dobře měl být přijat také Season Pass.

Guillemot pochválil rovněž pozoruhodné výkony starších titulů, zejména Rainbow Six Siege, celé série Assassin’s Creed a The Crew 2.