Společnosti Sega a Two Point Studios oznámily plán vydat Two Point Hospital: JUMBO Edition pro PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Jde o speciální edici, která bude v prodeji od 5. 3. letošního roku za 39,99 eur. Verze pro PS4 a Switch budou k dostání i krabicově. Zbytek pouze digitálně a samozřejmostí je možnost zahrát si na PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S díky zpětné kompatibilitě.

Manažerský simulátor Two Point Hospital na konzole vyšel na začátku minulého roku - PC verze dříve. JUMBO Edition má být napěchována novým obsahem pro stávající fanoušky i nové ředitele nemocnic.

JUMBO Edition obsahuje základní hru, čtyři rozšíření a dva balíky předmětů, celkem vás tak čeká 27 nemocnic, 189 nemocí a nepřeberné množství vybavení, které si můžete do svých špitálů pořídit. Každé rozšíření hráče zavede do nových oblastí, ve kterých se budou muset vypořádat se specifickými místními nemocemi a výzvami.

Bigfoot vás zavede do mrazivého kraje Pointy Mountains, ve kterém slavný yetti Bartholomew F. Yeti už dlouho žádá o zkvalitnění zdravotnických služeb. Pan Yeti bude potřebovat vaši pomoc při léčení nových nemocí, jako je prochladlé rameno, bardská horečka či polární zářez!

V Pebberley Island začnete své dobrodružství ve vlahém podnebí Pebberley Reef, načež vyrazíte do neprozkoumané oblasti Overgrowth, abyste nakonec zdolali horu Topless Mountain při pokusu o odhalení ztraceného tajemství věčného mládí.

Při průchodu Close Encounters vás budou doprovázet všudypřítomné zprávy o setkání s mimozemšťany. Připravte se na konspirační teorie, tajné komplexy a neobvyklé nemoci, jako jsou vědecká teorie či ztráta lidství. Možná vám budou muset pomoci doktoři z jiných světů...

Přečtěte si také: Povedená strategie Planet Zoo přichází na konzole v češtině

Dáváte-li přednost ekologii a Matce přírodě, tak v Off The Grid na vás při cestě za ekologicky přívětivým úspěchem čeká zcela nový herní mechanismus. Navštivte první ekologické město v Two Point County, pustíte se do zahradničení a dáte pozor, ať nechytíte hnilobu kořenů nebo zelené prsty.

Vydejte se zpátky v čase s úchvatnou kolekcí 26 retro a starožitných předmětů, které si můžete po svých nemocnicích rozmístit díky Retro Items Pack, nebo v sobě probuďte svého vnitřního umělce s balíkem Exhibition Items Pack.