Společnosti Big Sugar (vydavatel) a Glowfish Interactive (vývojáři) na konferenci Guerrilla Collective pro nezávislé hry oznámily Trifox. Titul je popisován jako moderní retro dobrodružství a jeho příběh vás překvapí.

Trifox je barevná a kreslená akční adventura s fenomenální liškou s mnoha talenty. Poté, co je jeho dům napaden a je mu ukraden ovladač od televize, se Trifox vydává pronásledovat tajemné lupiče v akčním dobrodružství inspirovaném zlatým věkem 3D plošinovek. Využívejte magii, sílu a úžasné pomůcky, abyste přelstili nepřátele ve čtyřech světech plných nebezpečí a probojovali se až k závěrečnému zúčtování v centrále padouchů.

Jak jsou myšleny talenty? V Trifox si můžete vybrat mezi třemi třídami. Můžete se stát bojovníkem s obřím kladivem, ovládnout tajemství magie nebo využívat batoh plný gadgetů jako inženýr. Svého Trifoxe si dále můžete přizpůsobit kombinací různých schopností. Celkem půjde odemknout 30 schopností, nejprve ale musíte sbírat mince.

Bojovat budete s hordami nepřátel, překonávat nástrahy plošinovek, zdolávat environmentální hádanky a bojovat s velkými naštvanými bossy. Trifox vyjde v prvním čtvrtletí příštího roku pro PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Na Steamu je dostupné demo.