Téměř šestiminutový gameplay trailer představuje herní režimy kooperativní first-person střílečky Crime Boss: Rockay City. Brněnské InGame Studios ve své loupežné akci na styl Payday bude mít tři hlavní herní režimy.

Jako první potěšíme příznivce singleplayeru. Sami nebo ve společnosti botů se můžete pustit do rychlých loupeží v módu Crime Time. Ze začátku se budete muset spokojit s menšími zakázkami. Časem, až budete mít peníze, tak se můžete pustit do plánování složitějších a náročnějších loupeží. Ty jsou ale vhodnější v kooperaci. Navíc se odemknou až se osvědčíte v příběhové kampani, respektive v režimu Baker’s Battle. Také se ale můžete připojit na servery a bez peněz se pokusit splnit práci, která je pro vás jinak nedostupná.

Kampaň nazvaná Baker’s Battle je popisována jako ultimátní zážitek pro jednoho hráče. V ní vystupujete jako Travis Baker, kterého hraje Michael Madsen. Travis je ve městě nový a snaží se ovládnout podsvětí fiktivní metropole Rockay City. Úhlavním nepřítelem bude šerif Norris (Chuck Norris), jenž vám bude neustále v patách a bude proti vám shromažďovat důkazy. Počítat musíte také s konkurenčními gangy.

Na závěr je tady The Urban Legends, takzvaná čistá akce 90. let. V režimu najdete šest krátkých minikampaní. Každá se skládá ze tří misí, které budou postupně obtížnější. Lze hrát sólo, v kooperaci nebo s boty.

InGame Studios hodlají hru obohacovat a vylepšovat. Jarek Kolář v rozhovoru pro GamesRadar láká na nové postavy a scénáře, nové loupeže, nové úkoly, které bude možné plnit, a dokonce i na nové příběhové úseky, které mají příběh rozjet zcela novými směry. Jarek také škádlí novými hvězdami. „Máme tu spoustu hollywoodské historie, se kterou si můžeme hrát,“ dodal.

Crime Boss: Rockay City vyjde už 28. 3. 2023 na PC přes Epic Games Store (exkluzivita minimálně do června 2024). Letos v červnu dorazí verze pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Představeny tři režimy