Devět dnů, posledních devět dnů a všichni majitelé PlayStationu 4 si budou moci zahrát The Last of Us Part 2 s českými titulky, největší hru v dosavadní historii studia Naughty Dog. Pokud se chystáte na nové dobrodružství Ellie, tak herní doba se pohybuje mezi 25 až 30 hodinami. To je opravdu hodně na singleplayerovou příběhovou hru, když si vezmeme, že původní The Last of Us jsme dohráli za zhruba 15,5 hodiny. Uncharted 4 mělo 15 hodin, třetí díl 9 hodin, druhý 10,5 hodiny a jednička 8,5 hodiny.

Přečtěte si také: Žádný downgrade u The Last of Us Part 2. Vývojáři hru od roku 2017 zkrášlili

Dnešní launch trailer připomíná vydání, ale bohužel jde o sestřih dříve viděných záběrů. Vypadá to, že Naughty Dog nám ze hry více neukážou. Já už vám jen prozradím, že tenhle pátek se můžete těšit na naši recenzi od Terky, samozřejmě ve formě videa i textu. Zatím si můžete tipnout, jaké hodnocení hře Terka udělí. Já už to vím :-)

19. 6. společně s hrou bude dostupný první patch. Ten přidá fotografický režim a možnost prohlížet si jednotlivé modely.

Zajímavá vás další projekt Naughty Dog? Kreativní ředitel se včera k budoucnosti vyjádřil. Jisté je, že nebudou připravovat nové Uncharted.