Do vydání očekávaného The Last of Us Part II zbývá pouhých deset dnů, již tento pátek se u nás budete moci podívat na detailní recenzi bez spoilerů. Mezitím Naughty Dog připravují první patch, který bude dostupný v den vydání hry. Má označení 1.01 a kromě běžných oprav a vylepšení hry přidává několik novinek.

Tou nejdůležitější je režim pro focení zajímavých, krásných i hloupých momentů. Screenshoty si budete moci snadno upravit, například změnit úhel kamery, přidat různé filtry atd. Tohle znáte z jiných her, včetně God of War z roku 2018. Další novinkou je galerie uměleckých konceptů a prohlížeč modelů.

Přečtěte si také: Žádný downgrade u The Last of Us Part 2. Vývojáři hru od roku 2017 zkrášlili

Vývojáři připravili také další možnosti pro usnadnění hry. The Last of Us Part II se pochlubí více než 60 možnostmi pro přizpůsobení zážitku. Mezi těmito funkcemi je i režim s vysokým kontrastem pro hráče se slabým zrakem, různé vizuální pomůcky, zvukové podněty a mnoho dalšího, aby si akční thriller od Naughty Dog mohl zahrát každý.

Velikost The Last of Us Part II na disku konzole PlayStation 4 by měla být zhruba 75 gigabajtů. Lze očekávat, že po několika opravných balíčcích překoná hranici 100 GB.

The Last of Us Part II vyjde 19. 6. letošního roku s českými titulky exkluzivně na PlayStation 4.