Minutový gameplay trailer přináší pěkný sestřih gameplay záběrů a filmečků ze hry Aliens: Dark Descent, která dnes vychází na PC a poslední dvě generace konzolí PlayStation a Xbox.

Aliens: Dark Descent je taktická strategická akce v reálném čase zasazena do kultovního světa Vetřelce. Vy se stanete velitelem jednotky ostřílených koloniálních mariňáků a za úkol máte, aby měsíc Lethe nezamořili vetřelci.

Povedete své vojáky v reálném čase do bojů proti ikonickým vetřelcům, zkorumpovaným agentům nenasytné korporace Weyland-Yutani a hordám dalších hrůzostrašných stvůr, které jsou v licenci Alien zcela nové.

Hra má mít jednoduché intuitivní ovládání na klávesnici a myši i na ovladači. Vaše rozkazy budou automaticky plnit nejlépe vybavení mariňáci. Mějte však na paměti, že k dokončení nebezpečných misí budete potřebovat veškeré své dovednosti a obratnost. Smrt je v tomhle světě permanentní. Naštěstí si budete moci odpočinout na vesmírné lodi Otago, jež se stane vaší základnou. Tady můžete přizpůsobit svou jednotku, vybírat z pěti tříd, vylepšovat arzenál zbraní a brnění, stejně tak zkoumat nové technologie.