Prostřednictvím téměř šestiminutového gameplay traileru se můžeme na vlastní oči seznámit s Atlas Fallen a podívat se, co vše na nás v tomhle akčním RPG čeká.

Atlas Fallen od tvůrců původního dílu Lords of the Fallen a The Surge láká hráče na epickou cestu rozsáhlým světem pokrytým pískem. Tady převezmete kontrolu nad hrdinou, jenž povstane proti tyranskému bohu Slunce Thelosovi a postaví se děsivým božským stvořením, která sužují zemi.

„Brázděte písky věčné země plné dávných nebezpečí, tajemství a záblesků minulosti. Lovte legendární monstra, používejte mocné zbraně měnící svoji podobu a ničivé schopnosti na bázi písku ve spektakulárních bojích se supersilami,“ popisuje dobrodružství tisková zpráva.

K dispozici budete mít Rukavici, magický artefakt, díky němuž budete brázdit písečné duny, zatímco pomocí kamenů esence (bude jich přes 150) si přizpůsobíte styl boje tak, aby vám vyhovoval. Nejprve ale musíte kameny najít a až potom můžete vylepšovat své schopnosti a experimentovat se synergiemi a kombinacemi, abyste si užili rychlý boj.

Atlas Fallen vyjde 10. 8. letošního roku na PlayStation 5, Xbox Series X|S a PC. Ve hře budou české titulky. Fyzicky budou k dostání pouze verze pro konzole. Všechny nabízejí bonus v podobě Ruin Rising Packu.

„Staňte se skutečným šampionem lidstva s novými exkluzivními Ruin Rising Armor Dyes a ovládněte moc písku s bonusovým skinem Nyaal’s Wrath Gauntlet,“ dočteme se v popisku balíčku.

Na konzolích Xbox Series X a PS5 hra nabídne dva grafické režimy – 4K/30 FPS a 1440p/60 FPS. Více zde.