Nedávno jsme se dozvěděli, že na začátku příštího roku konečně uslyšíme nové detaily o The Wolf Among Us 2, pokračování kultovní epizodické série od Telltale Games. Novinek jsme se měli dočkat mimo jiné zásluhou magazínu Game Informer, avšak ty nejdůležitější údaje, které má magazín odhalit, zveřejnil již nyní insider Shinobi602.

Víme tedy, že se The Wolf Among Us 2 odehrává 6 měsíců po událostech první sezóny, která vycházela v letech 2013 a 2014. O příběhu toho bohužel zatím moc nevíme, můžeme se ale těšit na návštěvu New Yorku během zimy. A ačkoliv původně probíhal vývoj pokračování The Wolf Among Us v enginu Unity, stávající tvůrčí tým přesedlal na Unreal Engine. Na jednu stranu měla tato změna za následek nutnost začít s vývojem od nuly, na druhou stranu měl ale Unreal celý proces vývoje značně usnadnit.

Hra se aktuálně nachází ve fázi plné produkce a v tuto chvíli tvůrci pracují kupříkladu na motion capture. Aktuálně se také dokončuje scénář, takže se zdá, že by konec dlouholetého čekání na The Wolf Among Us 2 nemusel být příliš daleko. Na bližší informace o termínu vydání, stejně jako na další informace a obrazové materiály, si však budeme muset ještě počkat. Sami vývojáři prostřednictvím Twitteru alespoň potvrdili, že pokračování The Wolf Among Us ukážou všem začátkem příštího roku.