Fanoušci The Wolf Among Us 2 si mohou oddychnout. Společnost Telltale Games zametla se spekulacemi, které hovořily o vážných problémem kvůli omezenému rozpočtu, což mělo vést ke zrušení pokračování mysteriózní adventury.

Tato zpráva se naštěstí nezakládá na pravdě a z Redditu byla odstraněna. Vývoj The Wolf Among Us 2 pokračuje. Až nastane ten správný čas, tak se Telltale s námi podělí o další informacemi, vzkazují přes britský Eurogamer.

Druhý díl na motivy komiksové série Fables byl oznámen už v roce 2017. Poté však došlo k rozpadu a následnému vzkříšení týmu Telltale Games. Problémy ale firmu neopustily, když musela bojovat s četnými odklady. Původně měla být hra hotová v roce 2022.

Druhý díl se odehrává šest měsíců po událostech první sezóny, jež vycházela v letech 2013 a 2014. V ní je Bigby suspendován z funkce šerifa a navštěvuje terapii na zvládání hněvu. To je jen jeden z mnoha vnitřních bojů, kterým bude čelit, když se bude snažit zjistit, kam nejlépe zapadá. Těšit se můžete na návštěvu New Yorku během zimy. Více o příběhu jsme napsali tady.

The Wolf Among Us 2 se naposledy přihlásilo o pozornost v dubnu/apríli tohoto roku, když nové obrázky ukázaly, jak bude hra vypadat díky využití Unreal Enginu 5.