Pokračování adventury The Wolf Among Us s Big Bad Wolfem žije. Po propouštění a restartu vývoje se situace v Telltale Games snad stabilizovala natolik, aby očekávaná adventura vyšla v letošním roce. Naději dávají nové obrázky. Ty by měly pocházet ze současné verze, která je vytvářena v Unreal Enginu 5.

Screenshoty zveřejnilo studio společně s vysvětlením: „Mlčeli jsme, protože jsme se soustředili na splnění slibu. I když vám zatím nemůžeme nabídnout zásadní aktualizaci, něco pro vás máme.“

Kdy The Wolf Among Us 2 uvidíme? S největší pravděpodobností 7. 6. na Summer Game Festu. Nahrává tomu moderátor a producent této prezentace, který na svém profilu na X screenshoty sdílel.

Menší rekapitulace. The Wolf Among Us 2 se odehrává šest měsíců po událostech první sezóny, jež vycházela v letech 2013 a 2014. V ní je Bigby suspendován z funkce šerifa a navštěvuje terapii na zvládání hněvu. To je jen jeden z mnoha vnitřních bojů, kterým bude čelit, když se bude snažit zjistit, kam nejlépe zapadá. Těšit se můžete na návštěvu New Yorku během zimy. Více o příběhu jsme napsali tady.